Apr 19

Frokostseminar i to dele – RPA for SAP og S/4HANA Migrering

Dagsorden:
10:30 – 11:00: Registrering

11:00 – 12:15: RPA för SAP

  • Under denne session vil vi gennemgå lidt grundlæggende RPA viden for at vise at spørgsmålet om en robotisering er større end at købe en RPA løsning. Vi går igennem de forskellige robotiseringsscenarier og vil endda give konkrete eksempler på hvordan man kan få en bedre ROI i sit robotinitiativ.

12:15 – 12:45 Frokost, Mingling og registrering for nye deltagere

12:45 – 14:00 S/4 HANA Migrering – Standardisering, Migrere & Kør

Vi vil diskutere S/4 migreringens tre trin:

  • Standardisering: Inden selve migreringen sker anbefales det, at man renser ud i sit ECC system for at forenkle overgangen til S/4. Vi vil her give et eksempel på, hvordan man kan gøre det, så man kan erstatte exitkode, z-transaktioner, rapporter, input/output program etc. på en måde som forbedrer brugervenligheden og som kan flyttes over til S/4 for at køre videre efter migreringen.
  • Migrering: Vi diskuterer de tilgængelige værktøjer på markedet samt hvor Winshuttle med fordel kan anvendes for at sikre at datamigrering kan ske så effektivt som muligt. Vi skal tale om, hvordan man renser data og sikrer stor deltagelse fra dataejerne samt hvordan man rent praktisk flytter data frea det ene system til det andet.
  • Køre S/4 HANA: Når man kører S/4 HANA er FIORI tænkt som den primære grænseflade for brugerne. Vi ser her på hvad FIORI er egnet til og hvor FIORI skal komplimenteres.

Event location

Copenhagen Marriott Hotel, Copenhagen, Denmark

Kalvebod Brygge 5, 1560, Copenhagen V

Register now

Event location